Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/09/2019

Formació i ocupació

Comença el programa EARO per promoure l’ocupació en el sector de l’hostaleria per mitjà del treball en equip

Hi participen 15 persones d’entre 25 i 60 anys inscrites com a demandants d’ocupació

Veure imatge de  Comença el programa EARO per promoure l’ocupació en el sector de l’hostaleria per mitjà del treball en equip (nova finestra)
Comencen les accions formatives de l’Equip Autònom de Recerca d’Ocupació (EARO), un projecte públic innovador que possibilita l’accessibilitat al mercat de treball a persones amb necessitats de reciclatge professional en el sector de l’hostaleria. Impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, EARO és un projecte vinculat a l’aposta estratègica del municipi ja que és un referent del turisme de qualitat i innovador i potencia el turisme gastronòmic. 

El projecte, que es desenvoluparà fins a final d’any al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament, ha començat amb 15 persones inscrites com a demandants d’ocupació i edats compreses entre els 25 i els 60 anys, que a través d’una entrevista personal han mostrat una actitud entusiasta davant la recerca de feina. El procés de selecció encara està obert per a noves persones que s’hi vulguin incorporar. 

L’eix principal d’aquestes accions formatives són les noves tendències en l’àmbit de la gastronomia i dels serveis de restauració, tot apostant per una metodologia innovadora en equip.

El programa també compta amb coaching en transició professional, formació per a l’empoderament competencial i personal, integració en un equip de recerca sota els principis de la col•laboració i una sessió de networking amb empreses de la ciutat, que es durà a terme al final.

L’Equip Autònom de Recerca d’Ocupació està subvencionat pel SOC en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2019.

Últimes notícies

Veure imatge de Oberts tots els parcs de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Suport unànime de l’Ajuntament de L’Hospitalet als treballadors i a les treballadores de Nissan (nova finestra)
Veure imatge de Comença avui la preinscripció de batxillerat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400