Notícies de Biblioteques L'H

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
28/06/2024
28 de juny Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

En motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, us presentem la bibliografia LGTBIQ+ actualitzada a aquest any 2024 que ha realitzat la Biblioteca Josep Janés.

27/06/2024
II Festival de narració oral de L'Hospitalet

Una trobada fascinant d'històries, públic i rondallaires. Contes per a nadons, infants, joves, adults i avis. Contes per a totes les edats i sempre, sempre, contes Amb Cor.

Del 9 al 11 de juliol de 2024

20/06/2024
Totes les biblioteques romandran obertes aquest estiu, exceptuant el Bibliomercat de Santa Eulàlia.

Les Biblioteques de l'Hospitalet modifiquen els seus horaris durant l’estiu, entre el 26 de juny i el 7 de setembre.

20/06/2024

Per evitar danys majors, tenint en compte que la nit de la revetlla és nit de festa, foc, petards i altres artilugis, les bústies de retorn de les Biblioteques de L'Hospitalet que es troben al carrer, davant la biblioteca, quedaran tancades i no es podrà efectuar la devolució de documents de la biblioteca.

18/06/2024
Segona edició de la Biblioteca Humana a L'Hospitalet

La Biblioteca Humana ha tornat a obrir les portes a la ciutat. La iniciativa presenta el seu propi catàleg de títols o ‘llibres humans’: persones que han patit discriminació o rebuig social a causa del seu estil de vida, origen, la seva religió i d’altres circumstàncies vitals.

Els llibres humans es presten a lectors i lectores, a qui es brinda l’oportunitat d’escoltar les seves històries, amb la finalitat de trencar barreres, desafiant estereotips i prejudicis.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent

Segueix-nos a la Xarxa

Connecta't amb la teva Biblioteca, segueix-nos a Twitter.