Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

20/11/2020 20:45:00
Nadal

L’Hospitalet ja està il·luminat per rebre el Nadal

“Il·lumina aquest Nadal”, lema de la campanya

L’Ajuntament assumeix íntegrament el cost de l’enllumenat a les zones comercials de la ciutat com a mesura de suport al comerç local
Veure imatge de L’Hospitalet ja està il·luminat per rebre el Nadal   (nova finestra)

L’Hospitalet li ha donat la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc i un espectacle especial que la ciutadania ha pogut seguir a través de la retransmissió en directe de TV de L’Hospitalet, la pàgina de Facebook de l’Ajuntament (@LHAjuntament) i L’Hdigital.

Sota el lema de la campanya “Il·lumina aquest Nadal”, els ciutadans i les ciutadanes han pogut d’una manera simbòlica, a través d’uns fanalets repartits a totes les llars de la ciutat, donar esperança amb la seva llum i escalf en aquests moments tan complicats que estem vivint.

L’Ajuntament de L’Hospitalet s’ha abocat en el guarniment dels carrers. Així, ha col·locat un avet natural de grans dimensions a la plaça de l’Ajuntament i, per primer cop, a cadascun dels districtes: carrer d’Enric Prat de la Riba davant els Blocs Ciutat Comptal (Districte I), plaça Espanyola (Districte II), plaça de Pius XII (Districte III), avinguda de la Primavera davant de l’Església de la Mare de Déu de la Llum (Districte IV), plaça de Pubilla Cases (Districte V) i plaça de la Cultura (Districte VI). També ha instal·lat avets cònics de leds a la resta de barris de la ciutat de forma que tots els barris tenen, aquest any, el seu arbre de Nadal. La decoració s’ha completat amb la instal·lació de fanals vermells en els diferents equipaments municipals i de bústies reials fixes i mòbils per tota la ciutat.

De forma excepcional, aquest any l’Ajuntament assumirà íntegrament el cost de la instal·lació i el consum elèctric dels llums i de les garlandes de Nadal de tota la ciutat, incloses les zones comercials. Es tracta d’una mesura per ajudar el comerç de la ciutat, un dels sectors més castigats per la Covid-19. Així, a més de la plaça de l’Ajuntament i de les rambles de Just Oliveras i de la Marina, també s’il·luminaran un total de 67 carrers i avingudes de tots els barris de L’Hospitalet. Per garantir l’estalvi energètic, l’enllumenat combina bombetes de baix consum i leds. Els llums estaran encesos des d’avui 20 de novembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400