Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/03/2020 11:15:00
Covid-19

La Unitat Militar d’Emergències de l’exèrcit arriba a L’Hospitalet per fer tasques de desinfecció al voltant dels hospitals i del transport públic

La Delegació del Govern respon a la petició d'ajuda militar que l'alcaldessa Núria Marín va fer fa uns dies
Veure imatge de La Unitat Militar d’Emergències de l’exèrcit arriba a L’Hospitalet per fer tasques de desinfecció al voltant dels hospitals i del transport públic (nova finestra)
La Unitat Militar d’Emergències (UME) de l’exèrcit ha arribat a L’Hospitalet per realitzar tasques de desinfecció de zones de risc en l'espai públic, especialment a l’entorn d'hospitals, residències de gent gran i a l'exterior de les parades del metro.

L’alcaldessa, Núria Marín, havia demanat per carta a la delegada del Govern, Teresa Cunillera, el suport de la Unitat Militar d’Emergències (UME) de l’exèrcit per col·laborar en les tasques de desinfecció d’espais d’especial incidència en la propagació del coronavirus.

Concretament, els treballs han començat pel voltants de l’Hospital General de L’Hospitalet —antiga Creu Roja—, que atén persones infectades. L’exèrcit compta amb la col·laboració de protecció civi de L’Hospitalet.

Diferents ajuntaments de l’àrea metropolitana de Barcelona (AMB) s’han acollit a l’oferta del Govern central i han demanat els serveis de l’UME. La delegació del Govern és l’encarregada d’estudiar cada cas i traslladar les peticions al Ministeri de Defensa.

Últimes notícies

Veure imatge de El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa (nova finestra)
Veure imatge de La Guàrdia Urbana fa prop de 13.000 actuacions en els darrers 12 dies (nova finestra)
Veure imatge de Escoles bressol municipals donen material higiènic (nova finestra)
Veure imatge de Es busquen voluntaris amb impressora 3D per produir viseres per a proteccions facials (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400