Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

29/07/2020 10:40:00
Espai públic

Les zones blaves i verdes d’aparcament seran gratuïtes durant el mes d’agost

Hi ha àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE) a Can Serra i Granvia  Sud, amb zones blaves, verdes i grogues; i a Centre, la Florida, Collblanc i la Torrassa, amb zones  blaves d’aparcament.
Veure imatge de Les zones blaves i verdes d’aparcament seran gratuïtes durant el mes d’agost (nova finestra)

De l’1 al 31 d’agost, com és habitual, les zones blaves i verdes d’aparcament de L’Hospitalet seran gratuïtes, coincidint amb la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial a la ciutat durant aquest mes de l’estiu.

Al llarg de l’any, les zones verdes són d’ús preferent i gratuïtes per als residents, i les zones blaves —amb limitació horària— faciliten la rotació de l’estacionament als sectors comercials i de serveis.

El descens en el volum de trànsit i la disminució de l'activitat comercial ocasionada per les vacances facilita aquesta mesura de la gratuïtat durant el mes d’agost, que no afecta les zones grogues de càrrega i descàrrega, on continua vigent la regulació de l’estacionament amb control horari també al mes d’agost.

A L’Hospitalet, funcionen àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE) als barris de Can Serra i de Granvia  Sud, amb zones blaves, verdes i grogues; i als barris del Centre, la Florida, Collblanc i la Torrassa, amb zones  blaves d’aparcament.

Dins de les àrees integrals de regulació de l’estacionament, L’Hospitalet compta amb un total de 1.874 places d’aparcament regulat: 664 a les zones blaves i 1.210 a les àrees verdes, d’ús preferent per als residents.

Els parquímetres tornaran a entrar en funcionament l’1 de setembre, així com els aplicatius de pagament per mitjà dels dispositius mòbils.

Últimes notícies

Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400