Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/07/2020 14:00:00
Esports

Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals

Demà entraran de nou en servei un cop el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha aixecat el tancament
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)

Els poliesportius municipals i les piscines descobertes de L’Hospitalet, tornaran a obrir les seves portes demà divendres, 31 de juliol, amb el seu horari habitual. L’única excepció és el Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, que reobrirà dimarts, 4 d’agost.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va emetre ahir una sentència interlocutòria segons la qual s’aixeca la suspensió d'obertura dictaminada en el seu dia per la Generalitat de Catalunya en relació al tancament de les instal·lacions esportives per frenar la transmissió de la Covid-19.

Els poliesportius municipals i les piscines municipals descobertes són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com pel personal de les instal·lacions.

 

 


 

Últimes notícies

Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400