Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

16/10/2020 9:30:00
Consum

Recomanacions davant el tancament de Dentix 

L’OMIC, Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, en tramitarà les queixes

Veure imatge de Recomanacions davant el tancament de Dentix  (nova finestra)

Davant l’actual situació de l’empresa d’odontologia Dentix, l’Agència Catalana del Consum informa de les següents recomanacions a la població que se’n pot veure afectada:

Si teniu contractat un tractament dental a les clíniques Dentix i heu pagat la totalitat o una part de l’import del servei sense que us l’hagin prestat completament, us aconsellem que en recopileu tota la documentació de què disposeu (publicitat, pressupost, contracte, factures, etc).

Si l’establiment està obert però no us presta el servei contractat:

1. Reclameu a la clínica dental de manera que en quedi constància —per exemple, amb fulls oficials de reclamació al mateix establiment, per correu electrònic, via formulari web, per carta o burofax certificats, per telèfon amb número d’incidència, etc.
2. Si en el termini d’un mes no heu obtingut resposta o bé la resposta no és satisfactòria, podeu presentar una reclamació a l’OMIC (Oficina Municipal al Consumidor).

Si l’establiment està tancat:

1. Si vau finançar el pagament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, dirigiu-vos a l’entitat financera que us ha concedit el préstec per reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament –ja que s’ha produït un incompliment de contracte– o la devolució de la part ja abonada.
2. Si no atenen la vostra sol·licitud en el termini màxim d’un mes, presenteu la reclamació a l’OMIC (Oficina Municipal al Consumidor).

Si vau pagar amb targeta de crèdit, contacteu amb la vostra entitat financera per informar-vos de la possibilitat d’anul·lar els càrrecs. Si vau pagar el tractament al comptat heu de reclamar els imports a Dentix, però atès que aquesta empresa ha sol·licitat el concurs de creditors, caldrà esperar a veure com evoluciona aquest procediment judicial.

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400