Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/11/2019
Mercats municipals

Tots els dissabtes de novembre, “Vermuts musicals” als mercats municipals de L’Hospitalet

L’activitat arrenca aquest dissabte, 9 de novembre, amb degustacions i música en viu als mercats del Centre i de Bellvitge S’hi instal•laran també punts d’informació juvenil
Veure imatge de  Tots els dissabtes de novembre, “Vermuts musicals” als mercats municipals de L’Hospitalet (nova finestra)
Els vuit mercats municipals de L’Hospitalet acolliran tots els dissabtes del mes de novembre “Vermuts musicals”, una activitat lúdica per a tots els públics, amb degustacions gratuïtes i música en directe, organitzada pels mateixos mercats, juntament amb la Secció de Comerç, Mercats i Consum i la col•laboració de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament.

“Vermuts musicals” arrenca el pròxim dissabte, 9 de novembre, a partir de les 12 hores, als mercats del Centre i de Bellvitge.

Amb aquesta activitat, es pretén captar nova clientela per als mercats municipals, sobretot entre el públic jove. Per això, l’Ajuntament instal•larà un punt d’informació amb els serveis municipals de què disposa el jovent de la ciutat, així com amb els avantatges que ofereix el Carnet Jove per gaudir de promocions i descomptes en mercats municipals i comerços de proximitat.

Els “Vermuts musicals” tindran lloc el dissabte 9 de novembre, als mercats del Centre i de Bellvitge; el dissabte 16, als mercats de Can Serra i de la Florida; el dissabte 23, al Merca2 de Bellvitge i al Mercat de Collblanc, i el dissabte 30, als mercats de Santa Eulàlia i del Torrent Gornal. L’horari d’inici serà sempre a les dotze del migdia.

La promoció del comerç del proximitat i la seva apertura a nous sectors de la població són dos dels compromisos que s’emmarquen dintre del Pacte local pel comerç de L’Hospitalet, un projecte subvencionat per l’AMB que compta amb el suport del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400