Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/12/2019
Comerç

La Nit del Comerç homenatja els botiguers de L’Hospitalet

L’acte aplega cada any el teixit comercial de la ciutat per homenatjar la seva trajectòria i el seu paper com a vertebrador de la vida social als barris S'han lliurat reconeixements a 11 establiments amb més de 40 anys d’història i mencions especials a representants destacats del comerç local
Veure imatge de 	La Nit del Comerç homenatja els botiguers de L’Hospitalet (nova finestra)
L’Hotel Porta Fira ha acollit una nova edició de la Nit del Comerç, la cita anual que aplega la gent del comerç de la ciutat per homenatjar la seva trajectòria al llarg dels anys. L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit l’acte. En total, s'ha fet el lliurament de distincions i diplomes a 11 botigues, que porten obertes més de 40 anys, i s’han atorgaran 4 mencions especials a persones o entitats en reconeixement a la seva tasca en favor del comerç.

L’acte ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcaldia de Participació i Relacions Ciutadanes, María Ángeles Sariñena; dels presidents de les associacions de comerciants i de les juntes dels mercats municipals, i de representants del consistori municipal.

Els establiments que han rebut el reconeixement han estat: A Bellvitge, Peluquería Loly & Irene i Joieria Iglesias; al Centre, Bar Restaurante Alarcón, Joieria Marco i Sanitaris Awyca; a Collblanc, Cavi Mobiliari, Perruqueria Barberà i Autoescola Collblanc; a Santa Eulàlia, Iluminación Gorriz, i a la Florida, Sanitarios López i Creaciones Dama.

Tots els premiats pertanyen a diferents barris de la ciutat i es van fundar fa més de quaranta anys. Tots els guardonats s’han mantingut actius gràcies a la continuïtat generacional, adaptant-se als canvis socials i demogràfics que ha experimentat L’Hospitalet.

Mencions especials

Durant la gala, l’Ajuntament de L’Hospitalet també ha concedit quatre mencions especials: a Marisa Pozo, presidenta de l’Associació de Comerciants de Pubilla Casas; a Olga Ruiz Herrera, presidenta del Mercat Exterior de la Florida; Emili Carnasa, paradista del Mercat de la Florida, i a l’antiga Junta del Mercat Interior del Centre.

L’Hospitalet compta amb un més de 8.000 comerços distribuïts per tota la ciutat, entre els quals destaquen les botigues de diferents sectors (3.059), hostaleria i restauració (1.365) i alimentació (1.357). Tots aquests establiments posen a l’abast de la ciutadania un comerç de proximitat i de qualitat que vertebra la vida social als barris.

L’Ajuntament de L’Hospitalet promou el comerç de proximitat a través de diferents campanyes i activitats com la Festa del Comerç, la Festa dels Mercats, la campanya de Nadal, les diferents rutes gastronòmiques —Primavera de Tapes i rutes gastronòmiques per cinc barris de L’Hospitalet i el programa “A la tardor, platillos!”—, així com activitats de botigues al carrer de manera periòdica, assessorament i formació específica per donar suport al creixement i a la millora del comerç local, entre d’altres.

Últimes notícies

Veure imatge de 	Núria Marín: “Amb la seva ampliació a L’Hospitalet, Fira de Barcelona jugarà en la primera divisió mundial de les fires i congressos” (nova finestra)
Veure imatge de 	Acte de reconeixement als  Voluntaris de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’artista gallec Yoseba MP pintarà un mural a la plaça de Guernica (nova finestra)
Veure imatge de 	Aigües de Barcelona presenta el llibre "Memòries de L'Hospitalet" (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400