Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/07/2018
Esports

Les Piscines Municipals a punt per acollir els entrenaments de l'Europeu de Waterpolo

A L’Hospitalet, la pràctica de waterpolo està arrelada des de fa anys amb la presència de dos equips, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i el Club Natació L’Hospitalet
Veure imatge de  Les Piscines Municipals a punt per acollir els entrenaments de l'Europeu de Waterpolo (nova finestra)
L’Hospitalet col·labora amb la celebració del 33è Campionat Europeu de Waterpolo, que es farà a Barcelona a partir de dissabte i fins al 28 de juliol, com una de les seus oficials dels entrenaments. Aquesta col•laboració s’ha establert mitjançant un conveni amb la Federació Espanyola de Natació, organitzadora del Campionat.

Del 14 al 24 de juliol, les Piscines Municipals acolliran els entrenaments de nou seleccions masculines —les de Geòrgia, Holanda, Itàlia, Hongria, Sèrbia, Rússia, Croàcia, Montenegro i Turquia— i tres femenines —les d’Holanda, França i Rússia. A més, un dels hotels de L’Hospitalet, el Fira Congress, és una de les instal•lacions hoteleres oficials de la competició. A L’Hospitalet, la pràctica de waterpolo està arrelada des de fa anys amb la presència de dos equips, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i el Club Natació L’Hospitalet, amb una llarga trajectòria en aquesta disciplina. 

Amb l’objectiu de vincular la prova a la producció artística, l’organització ha lliurat a cada ciutat col•laboradora una pilota de waterpolo de grans dimensions per tal de ser decorades per artistes locals. La pilota de L’Hospitalet l’ha decorada el col•lectiu d’artistes de la ciutat Monkey Fingers i s’exposarà al Village durant la celebració del Campionat.

El tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, ha explicat avui que aquesta cita referma L’Hospitalet com a destinació de turisme esportiu, una distinció de l’Agència Catalana de Turisme que certifica la qualitat de les instal•lacions esportives i hoteleres de la ciutat per al turisme esportiu i les competicions d’alt nivell.

Aquest estiu, L’Hospitalet acollirà una altra cita important: el Campionat Mundial d’Halterofília Màster, que es farà a l’agost al Poliesportiu Gornal, amb la previsió que participi un miler d’esportistes.

Últimes notícies

Veure imatge de  Inauguració de l'Smart City al recinte firal Granvia L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol (nova finestra)
Veure imatge de 	L’Hospitalet, present a l’SCEWC amb We LHove 360º, una gran cúpula on es recrearan els projectes de ciutat   (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuntament i Vicepresidència del Govern es comprometen a treballar plegats per erradicar la violència de gènere  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400