Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/05/2019
Infraestructures i accessibilitat

Núria Marín celebra l’inici de la instal•lació dels ascensors de l’estació de Bellvitge - Gornal

Culminació d’una llarga reivindicació d’Ajuntament, entitats i veïns i veïnes
Veure imatge de  Núria Marín celebra l’inici de la instal•lació dels ascensors de l’estació de Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Renfe ha iniciat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Bellvitge-Gornal, amb un pressupost de gairebé tres milions d’euros (2,94 milions d’euros).

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha mostrat la seva satisfacció i ha dit que l’inici de les obres “és la culminació de la reivindicació duta a terme durant anys per part de l’Ajuntament de L’Hospitalet, les entitats i els veïns i les veïnes de Bellvitge. Aquesta pressió, finalment, ha donat els seus fruits i la instal•lació dels quatre ascensors compromesos amb el Ministeri de Foment són cada cop més a prop”.

Les obres per a la instal•lació dels quatre ascensors —dos als accessos i dos a les andanes— s’han iniciat un cop Adif ha finalitzat els treballs previs consistents a adaptar la capçalera costat Sants de l’estació a la nova configuració de vies, desplaçant-se la via 1 en sentit el Prat de Llobregat per deixar-la en la seva posició definitiva i construint l’andana provisional per augmentar l’ample de l’andana central que actualment dona servei a les vies 0 i 1.

Els actuals treballs s’inclouen en el Pla d’estacions de Renfe per a la rodalia de Barcelona i estableix també la prolongació i el recrescut de les andanes per tal de facilitar l’accés als trens, així com la substitució de la il•luminació a les andanes, la redistribució i millora del vestíbul dotant-lo de llum natural i la urbanització dels accessos.

Últimes notícies

Veure imatge de  Les jornades ApS reconeixen la feina dels centres educatius, les entitats i els joves que hi participen (nova finestra)
Veure imatge de  (nova finestra)
... [+]
Veure imatge de   L’Hospitalet prioritza els tractaments ecològics per combatre les plagues de l’arbrat  (nova finestra)
Veure imatge de  Visites guiades, espectacles i activitats artístiques i visuals per celebrar La Nit dels Museus   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400