Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/03/2019
Esport

1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats

El tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, ha assistit aquest matí a l’acte d’obertura
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Aquest mati s’ha obert el 1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet. El tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, ha assistit aquest matí a l’acte d’obertura a la seu de l’INEFC, a Barcelona. Durant els dos pròxims dies, experts internacionals debatran sobre el futur de l'esport a les grans ciutats. L'assessor global, acadèmic i escriptor britànic, Greg Clark, que va assessora el procés participatiu L’Hospitalet on, ha estat l'encarregat de fer la ponència inaugural.

La resta de conferències s’emmarquen en cinc àmbits de treball: equipaments esportius, espai públic, ciutats esportives, esport i governança i grans esdeveniments.

Es tracta del primer cop que es fa aquest fòrum internacional de debat on les persones expertes de diferents àmbits vinculats a l'esport i/o l'acció municipal, posaran en comú neguits, visions, solucions i perspectives per tal d'establir possibles línies d'actuació que permetin potenciar la pràctica de l'activitat física i l'esport a les grans urbs. “Quin és el futur de l'esport a les grans ciutats?” és la pregunta que el congrés aborda com a repte.

Durant dos dies, més de 60 ponents participaran en sis conferències, cinc taules de debat i altres grups de treball, que convocaran prop de 600 congressistes a la seu de l'INEFC.

Últimes notícies

Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, L’Hospitalet està de festes! (nova finestra)
Veure imatge de  El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  “Ceci n’est pas una cariàtide”, una nova proposta expositiva per reinterpretar obres antigues des d’una visió contemporània   (nova finestra)
Veure imatge de  El Punt Violeta torna a estar present en les festes de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400