Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/03/2019
Esport

1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats

El tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, ha assistit aquest matí a l’acte d’obertura
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Aquest mati s’ha obert el 1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet. El tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, ha assistit aquest matí a l’acte d’obertura a la seu de l’INEFC, a Barcelona. Durant els dos pròxims dies, experts internacionals debatran sobre el futur de l'esport a les grans ciutats. L'assessor global, acadèmic i escriptor britànic, Greg Clark, que va assessora el procés participatiu L’Hospitalet on, ha estat l'encarregat de fer la ponència inaugural.

La resta de conferències s’emmarquen en cinc àmbits de treball: equipaments esportius, espai públic, ciutats esportives, esport i governança i grans esdeveniments.

Es tracta del primer cop que es fa aquest fòrum internacional de debat on les persones expertes de diferents àmbits vinculats a l'esport i/o l'acció municipal, posaran en comú neguits, visions, solucions i perspectives per tal d'establir possibles línies d'actuació que permetin potenciar la pràctica de l'activitat física i l'esport a les grans urbs. “Quin és el futur de l'esport a les grans ciutats?” és la pregunta que el congrés aborda com a repte.

Durant dos dies, més de 60 ponents participaran en sis conferències, cinc taules de debat i altres grups de treball, que convocaran prop de 600 congressistes a la seu de l'INEFC.

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurats els premis de les rutes gastronòmiques Primavera de tapes i L’Hospitalet de tapes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament farà reformes en escoles i casals de gent gran amb el superàvit municipal de 2018   (nova finestra)
Veure imatge de  L'alcaldessa visita les obres de l’estació de l’L5 d’Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de  Una intervenció artística dignifica el pont de la Riera Blanca (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400