Ayuntamiento de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Festes de Primavera

Ver imagen de Festes de Primavera (nueva ventana)
del 25 al 28 de abril
Lugar: Diversos espais
L’Hospitalet celebra les Festes de Primavera del 25 al 28 d’abril, la rambla de Just Oliveras, el parc de Bellvitge, els jardins de Can Sumarro, La Farga i el parc de la Remunta són, com ja és habitual, els principals escenaris de les festes. 

Quatre dies plens d’activitats per a grans i petits, al carrer i als equipaments, amb concerts, teatre, exposicions, esports, cinema, activitats infantils i de cultura popular i tradicional.

L’anunci de les Festes ens arriba amb el cartell que ha dissenyat Juan Ramírez López, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, guanyador del concurs. El cartell presenta la imatge d’un drac, símbol de les Festes de Primavera i que, en aquesta ocasió, és un dragó de Komodo, el llangardaix més gran del món, vestit de gala per a l’ocasió.

En breu donarem a conèixer el programa complet de les Festes de Primavera. De moment, es coneixen els concerts que tindran lloc a La Farga, amb Rozalén, divendres 26, a les 21.30 hores, i Beret, dissabte, 27, a les 21 hores.
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400