Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Vermut poètic amb Corina Oproae i Miriam Reyes

Festival Acròbates
Data: 10 de novembre de 2018
Hora: 12.30 h
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca Can Sumarro(Biblioteca Can Sumarro)
C. Riera de l'Escorxador 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El primer vermut poètic de l‘actual edició del Festival Acròbates vindrà de la mà de Maria Antònia Massanet, Corina Oproae i Miriam Reyes.

 
Corina Oproae és llicenciada en filologies anglesa i hispànica per la Universitat Babes-Bolyai de Cluj-Napoca. Té un màster en Estudis Literaris Americans a la mateixa universitat i estudis de doctorat en Traducció i Adquisició de Llengües Estrangeres a la Universitat Pompeu Fabra. Resideix a Catalunya des del 1998 i compagina la docència en un institut d’ensenyament secundari amb la traducció i la poesia. És cotraductora de l’antologia poètica Per entre els dies, de Marin Sorescu, editada per Lleonard Muntaner Editor (Premi Cavall Verd. Rafel Jaume, de traducció poètica). El 2016 va rebre el  Premi Jordi Domènech de traducció de poesia per l’obra La meva pàtria A4, de la poeta Ana Blandiana. El 2016 va publicar el seu primer poemari, Mil y una muertes (La Garúa), i aquest 2018, el segon, Intermitencias (Sabina Editorial).

Miriam Reyes és poeta i creadora de vídeos. Va estudiar lletres a la Universitat Central de Veneçuela. A la Universitat de Barcelona va cursar els estudis de Filologia Hispànica. Ha publicat els llibres de poesia: Espejo negro (DVD, 2001), Bella durmiente (Hiperión, 2004), Desalojos (Hiperión, 2008),  Haz lo que te digo (Bartleby, 2015) i Prensado en frío (Malasangre, 2016). Ha editat i traduït l’antologia de poesia gallega Punto de ebullición (FCE, 2015) i també ha traduït poetes gallecs, catalans i portuguesos contemporanis. Des de l’any 2000 experimenta amb l’escriptura audiovisual i el recital multimèdia.

Al pati de la biblioteca.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400