Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

L'H Smart City <> XR Technologies

Una ciutat plena d'històries ... amb futur
del 17 al 24 d'octubre
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
L'H SMART CITY <> XR TECHNOLOGIES
Del 17 al 24 d'octubre, Torre Barrina (Ajuntament de L'Hospitalet) i Garage Stories co-organitzem el Festival L'H <> XR. Junts volem posar la innovació en mans de tots, unint persones de diferents disciplines artístiques i diferent grau de coneixement per dissenyar experiències innovadores amb tecnologies XR (realitat virtual, augmentada i mixta) per fomentar els ODS (objectius de desenvolupament sostenible) que tenim establerts per el 2030.

Garage Stories obrirà les portes al futur i a la imaginació per als ciutadans de L'Hospitalet que s'atreveixin a somiar en gran... Volem aplegar creatius i programadors per co-crear històries amb tecnologies emergents que ens ajudin a donar visibilitat i fomentar la creació de la ciutat en la qual volem viure. 

Busquem persones creatives amb ganes de crear productes audiovisuals de gran impacte social: director/a, dissenyador/a, guionista, il·lustrador/a, sonidista, arquitecte/a, músic/a, programador/a, AV/VR, DOP, expert/a AI, editor/a, artista, productor/a,... No importa quin sigui el teu nivell d'experiència i background en noves tecnologies inscriu-te a partir del 2 de setembre.

El 24 d'octubre tots els projectes seran presentats en el Impact Fòrum de Ship2B, i els guanyadors el presentaran al SMART CITY EXPO que tindrà lloc del 19 al 21 de Novembre.


En col·laboració amb EASD Serra i Abella i CIFO L'Hospitalet.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400