Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El llibre com a present continu. Llibres d'artista al voltant de les poètiques conceptuals
En el marc del Festival Arts Libris BCN

Exposició del 2 d’abril al 5 de juliol. Espai 1
ACTIVITAT AJORNADA
Veure imatge de El llibre com a present continu. Llibres d'artista al voltant de les poètiques conceptuals (nova finestra)
del 2 d'abril al 5 de juliol
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

En el recorregut s’han agrupat les obres a partir d’afinitats poètiques dels artistes de manera que, l’abstracció, la poesia, l’art conceptual, el Land art i el Pop Art enllacen amb la poesia sonora i la poesia visual, buscant un llenguatge reductiu i una poderosa especulació amb les tipografies utilitzades. De esta manera, la comunió entre els materials exposats es succeeixen i coexisteixen, compartint preocupacions en un laboratori d’idees tan divers como alternatiu, per manifestar i registrar el discurs de l’art i la fusió amb la vida.

Artistes: Andre, Carl; Anselmo, Giovanni; Barry, Robert; Blank, Irma; Broodthaers, Marcel; Bocner, Mel; Brouwn, Stanley; Byars, James Lee; Castillejo, José Luis; Christo; Darboven, Hanne; Dibetts, Jan; Döhl, Reinhard; Downsbrough, Peter; Graham, Dan; Gomringer, Eugen; Gudmundsson, Kristján; Hidalgo, Juan; Horn, Roni; Huebler, Douglas; Kaprow, Allan; Kawara, On; Kirby, Michael; Kirchberg, Gunter; Kosuth, Jsoseph; Lewitt, Sol; Long, Richard; Marchetti, Walter; Mayer, Hansjörg; Merz, Mario; Molnar, Vera; Morellet, François
Comissariat: Antònia Vilà

Exposició del 2 d’abril al 5 de juliol a l'Espai 1   
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400