Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Pasando por Calais. Andrés Fernández

del 27 de juny al 20 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Galeria Ana Mas Projects
C. d’Isaac Peral, 7
L’artista Andrés Fernández presenta a la galeria Ana Mas Projects Pasando por Calais on l’artista veu el món, el representa i en aquesta representació el resignifica. L’Andrés elabora mapes, escenes i plans amb un fràgil traç que sembla el fil d’un record, una cartografia de l’experiència o de la memòria.

Fernández es retrata a si mateix a cada mapa, a cada dibuix fet sense aixecar el llapis del paper, representant només el que es troba en el seu camp de visió, de manera recopilatòria. Fernández no porta una recerca cartogràfica conscient ni tampoc un estudi artístic formal: s’està salvant a través de l’art, està sent, fent que tot al seu voltant existeixi i que tots fem silenci, un silenci que interroga sobre el lloc que ocupa l’art i el paper de l’artista, un silenci eloqüent.

Andrés Fernández (Madrid, 1973) és un dels artistes que formen part de Debajo del sombrero, una associació que treballa amb artistes amb discapacitat intel•lectual des de l’any 2007. La seva obra ha estat exposada a Mad Musée (Bèlgica), La Casa Encendida, Círculo de Bellas Artes de Madrid, MACBA, Caixaforum, La Factoria, Centro Cibeles, i a les galeries F2 i Aina Nowack, entre d’altres.

Inauguració:
5 de setembre, De 17.30 a 21 hores

Horari de visita:
De dilluns a divendres, d'11 a 19 hores Lun - Viernes: 11 - 19 h
Agost: Tancat
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400