Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Pel·lícula: Lo que esconde Silver Lake (Under Silver Lake) de David Robert Mitchel (nova finestra)
  Dimarts, 25 de juny
  Sam és un tipus desenganyat de 33 anys que descobreix una misteriosa dona, Sarah, banyant-se a la piscina del seu apartament. Quan desapareix, Sam s'embarca en una recerca surrealista a través de Los Angeles per desxifrar el secret que hi ha darrera de la seva desaparició.
 • Veure imatge de Documental "The September Issue" (nova finestra)
  Dimarts, 25 de juny, a les 17:30 h
  Anna Wintour va inspirar "El dimoni es vesteix de Prada"
  La CIA. GENERAL DE FOTOS, que fa l’activitat de Punt Fotogràfic en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa, organitza el passi d’un documental o pel•lícula mensual,  obert i gratuït per a tothom.

  Per al dimarts 25 de juny de 2019, a les 19.30 hores, ens proposen The September Issueun documental sobre Anna Wintour: una escriptora, periodista i directiva britànica que exerceix, des de l'any 1988 com a editora en cap de l'edició nord-americana de Vogue. La seva influència dins del món de la moda ha fet que amb el pas dels anys es converteixi en un autèntica icona (la pel•lícula “El demonio se viste de Prada” es basa en Anna Wintour).


 • Veure imatge de Cinema a la frescaDos padres por Desigualdirigida per Sean Ander (nova finestra)
  Dijous, 27 de juny, 21 h
  Brad i Dusty les hi han apanyat per aconseguir el que ningú ha aconseguit: compartir amistat i paternitat (un com a pare natural, l'altre com a pare adoptiu). Tot va a cor què vols fins que entren en escena l'autoritari i masclista pare de Dusty, Kurt (interpretat per Mel Gibson), i el sensiblero i emotiu pare de Brad, Do (interpretat per John Lithgow)... just a temps per al Nadal! Horroritzat davant l'estil progressista d'educació emprat per Brad i Dusty, Kurt es proposa trencar la relació entre els dos.

  Projecció al Parc de la Pau
 • Veure imatge de Cinema familiar Los futbolísimos de Miguel Ángel Lamata (2018) (nova finestra)
  Dijous, 27 de juny, 18h
  En Pakete, l’Helena i els seus companys de col•legi es fiquen en tot tipus d’aventures i resolen misteris.
 • Veure imatge de Campeones (nova finestra)
  Divendres, 28 de juny
  Campeones, de Javier Freser (2008)
  Marco, un entrenador professional de bàsquet, té seriosos problemes professionals i personals. Després de ser acomiadat com a entrenador i, en estat de embriaguesa, pateix un accident de trànsit. Marco és condemnat a 90 dies de servei comunitari entrenant un equip de bàsquet anomenat “els amics” integrat per esportistes amb diverses capacitats. El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

  Divendres, 28 de juny, a les 22h.
  Al Centre Municipal Ana Diaz Rico
 • Veure imatge de Cinema a la frescaBlack Pantherdirigida per Ryan Coogler (nova finestra)
  Dijous, 4 de juliol, 21 h
  "Black Panther" explica la història de T'Challa qui, després dels esdeveniments de "Capità Amèrica: Civil War", torna a casa, a la nació de Wakanda, aïllada i molt avançada tecnològicament, per ser proclamat Rei. Però la reaparició d'un vell enemic posa a prova el tremp de T'Challa com a Rei i Black Panther ja que es veu arrossegat a un conflicte que posa en perill tota la destinació de Wakanda i del món.

  Projecció a la Plaça de la Carpa
 • Veure imatge de Cinema a la fresca:La tribudirigida per Fernando Colomo (nova finestra)
  Dijous, 11 de juliol, 21 h
  Intèrprets.- Carmen Machi, Paco León
  Virginia (Carmen Machi), netejadora de professió i "streetdancer" vocacional, recupera al fill que dió en adopció: Fidel (Paco León), un executiu que ho ha perdut tot, inclosa la memòria. Al costat de "Les Mamis", l'extravagant grup de ball que formen les companyes de Virgínia, mare i fill descobriran que malgrat venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme en la sang.

  Projecció al carrer Ibèria
 • Veure imatge de Cinema infantil: Chomón per a la mainada (nova finestra)
  Dijous, 11 de juliol, 10:30h
  Cinc curtmetratges basats en contes clàssics: El gat amb botes; Aladí o la llàntia meravellosa; Alí Babà i els quaranta lladres; La bella dorment i El petit Polzet.
 • Veure imatge de Cinema a la frescaCocodirigida per Lee Unkrich (nova finestra)
  Dijous, 18 de juliol, 21 h
  Miguel és un aspirant a cantant i guitarrista autodidacta que somia amb seguir els passos del seu ídol, Ernesto de la Creu, el músic més famós de la història de Mèxic. Però la família de Miguel ha prohibit la música. Fa molts anys, la seva rebesàvia i el seu rebesavi van arribar a un atzucac: Ella volia criar a la seva família en Santa Cecilia, però ell no va poder deixar enrere el seu somni i va abandonar a la seva família per ser músic.

  Projecció a la Plaça Llibertat
 • Veure imatge de Cinema a la frescaHotel Transilvania 3dirigida per Genndy Tartakosky (nova finestra)
  Dijous, 25 de juliol, 21 h
  La nostra família de monstres s'embarca en un creuer de luxe perquè per fi Drac pugui prendre's un descans de proveir de vacances a la resta a l'hotel. És una navegació tranquil·la per a la colla de Drac, ja que els monstres es lliuren a tota la diversió a bord que ofereix el creuer, des del voleibol de monstres i les excursions exòtiques, a posar-se al dia amb els seus bronzejats de lluna. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, qui amaga un perillós secret que podria destruir a tots els monstres.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400